Bestuur en actieve vrijwilligers

NaamFunctie
Hans van SoestVoorzitter
Kees Vernooij Secretaris
Martin de BruinenPenningmeester
Jan-Willem MoerkerkVice-voorzitter
Joost Heijnis
Arnold van Elteren
Tim van Leeuwen
Danielle Gevers DeynootCommunicatie

Initiatiefnemers

Hans van Soest

Hans van Soest

De insteek voor mij is met alles wat op je afkomt, de kansen te benutten en het noaberschap vast te blijven houden.
Kees Vernooij

Kees Vernooij

Met veel genoegen woon ik al 35 jaar in deze mooie polder; samen met mijn buren, boeren én burgers, zet ik mij graag in om onze leefomgeving niet alleen te behouden, maar ook duurzaam te verbeteren en daarover gezamenlijk de regie te voeren.

Arnold van Elteren

Jan-Willem Moerkerk

Jan-Willem Moerkerk

Wij vinden het belangrijk dat we samen met onze buren, met het oog op ieders belangen, concrete stappen zetten in de verduurzaming van onze polder. Dit doen we door met elkaar in gesprek te zijnen gezamenlijk actie te ondernemen.
Martin den Bruinen

Martin den Bruinen

Behoud van de polder in de huidige staat, ook met alle kansen en bedreigingen die op ons afkomen. Met voldoende ruimte voor boer (ondernemer) en burger. Samen sterk.
Danielle Gevers Deynoot

Danielle Gevers Deynoot

Door het bestuur te ondersteunen in communicatie wil ik mijn steentje bijdragen aan het mooi, leefbaar en duurzaam houden van onze polders, passend binnen de klimaatopdracht die we hebben.
Joost Heijnis

Joost Heijnis

Onze polder is een uniek stukje Nederland. Ik wil dat graag behouden maar ook versterken door me in te zetten voor projecten waarin boeren en burgers samenwerken aan natuur, duurzame energie en een gezonde leefomgeving.
Tim van Leeuwen

Tim van Leeuwen

Ik doe mee aan de gebiedscoöperatie omdat ik deze mooie polder wil houden zoals hij is. En de vruchtbare grond niet verloren wil laten gaan door zonneweides. Het motiveert mij als ik zie hoe enthousiast iedereen is en dat je samen heel ver kan komen.

Introductiefilm Ons Polderhart