De ledenvergadering liep naadloos over in de feestelijke buurtmiddag georganiseerd door de Ons Polderhart feestcommissie. Nu werd het lekker vol op de boerderij van Tim en Daniek en kwamen nog meer leden ook met hun kinderen. Dankzij de heerlijke wafels van Toos en haar dochters, de snacks van Ad Goes, het ijs van Hans, en de lekkernijen die diverse leden meebrachten is de inwendige mens goed verzorgd.

Heerlijke wafels en ijs van Toos, genieten voor groot en klein

Het namenspelletje geregeld door Marlies Molenaar (Gerverscop 31b) hielp om in gesprek te komen met buren die je wellicht nog niet kende, en men raakte al snel met elkaar aan de praat.

Heel fijn dat we de ALV en buurtmiddag op de boerderij van Tim en Daniek van Leeuwen konden organiseren. Tim en Daniek bedankt!  Wie stelt volgend jaar  zijn\haar terrein voor de ALV en buurtmiddag beschikbaar?

Oh ja, als klap op de vuurpijl vond in het weiland van Tim natuurlijk het onvergetelijke touwtrek-event plaats. Het werden fanatieke wedstrijden tussen Gerverscopse en Wildveldse trekkers, en een enkele Rodendijkse trekker, tussen boeren en burgers, en de grote match tussen de familie van Soest en de familie Oudshoorn. Het was allemaal leuk, óók toen plots het touw brak… wat een polder-power!

Match “Gerverscop versus Wildveldseweg”, remise wegens touwbreuk.